Menu
Your Cart

Health and safety

Health and safety
Model: Product 3
5 в 1 ключодържател - отваряне на врати, натискане на копчета в асансьор, светофари, банкомати, отварачка за бутилки, писалка за мобилните устройства. Лесният начин да предотвратите разпространението на микроби с този ключодържателРазмер: 10 x 2,8 x 0,5 cmВъзможност за брандиране: Гравиран..
Brand: Apple Model: Product 1
Органайзер за пътуване с вградена UV-C стерилизационна лампа за мобилен телефон и карти. Има 4 вътрешни слота за карти и външен джоб. От 1 до 3 минути време за стерилизация с функция за автоматично изключване.Размер: 12 × 18,5 × 4 cmВъзможност за брандиране:Трансферен печат Дигитален п..
Brand: Sony Model: Product 2
Антибактериална раница, 600D полиестер, отделение за лаптоп. Размер: 30×43×14 cmВъзможност за брандиране:Трансферен печат Ситопечат..
Model: Product 5
Пластмасов преносим овлажнител с LED светлина. USB захранващ кабел и капацитет на резервоара за вода: 250 ml.  Размер: 4,8 х 18 cmВъзможност за брандиране: Стикер..
Model: Product 4
Убива до 99,9% от бактериите, само трябва да поставите желаните предмети за бързо почистване - 90 секунди или пълно почистване за 5 минути. Дизайнът на кутията гарантира, че UV-C led светлината ще се изключи автоматично при отваряне на кутията, така че потребителят няма да бъде изложен на UV-C светл..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)