Еко продуктите от конопен плат и бамбук са идеален летен подарък за клиенти и служители.

Подходящи са за брандиране с фирмено лого и слоган, както в един цвят, така и с многоцветно изображение.

В летния сезон могат да намерят своето приложение както  вкъщи, така и на къмпинг или на вилата и семейното барбекю. И двата материала са изключително устойчиви и с отлично качество. За разлика от "give away" подаръците, които имат много кратък живот, подаръците изработени от конопен плат и бамбук могат да бъдат използвани дълго време и да напомнят за фирмата ви в най-приятните моменти от бита - а именно, около трапезата.


Изработена от 100 % конопен плат е и тази кухненска престилка, която има 2 предни джоба. Ще намерите удоволствието от готвенето в малките детайли. Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач аматьор, наличието на подходящо оборудване във вашата кухня е от съществено значение, както за настроението, така и за крайния резултат.


Опазването на околната среда е от все по-голяма важност за планетата, на която живеем.

Носенето на бамбукови прибори за многократна употреба, може да бъде една от вашите стъпки в помощта по опазване на Земята. Намалете пластмасовите отпадъци и помогнете за защитата на нашата планета.

Бамбукът е възобновяем източник на материал и освен това е биоразградим, така че приборите изработени от  него няма да замърсяват околната среда. Комплектът включва: лъжица, вилица, нож, сламка и четка за почистване на сламката. Красиво опаковани са в платнена торбичка. Размер: 22 x 2,5 x 6 см.


Ако искате да сте еко насочени и модерни, както, когато пазарувате така и, когато излизате на разходка, препоръчваме текстила чанта направена от 100% конопен плат. Конопът е много устойчив и траен материал, защото се отглежда без използването на пестициди. Дългите дръжки улесняват носенето в ръцете или през рамо. Широката основа отдолу прави тази чанта идеална за ежедневно пренасяне на хранителни стоки или други предмети.

От еко материали могат да бъдат направени много текстилни артикули, които са от помощ в летните жеги.

Тази 5-панелна стилна бейзболна шапка е изработена от 100% конопен плат (370 gr / m²) с месингови щипки на регулируемото затваряне на каишката. В допълнение към 100% памучна, поли-памучна или полиестерна бейзболна шапка, вече можете да имате възможност и за версия, изработена от 100% чисто конопено влакно.

 Това естествено и екологично чисто влакно е устойчиво на ултравиолетови лъчи и спомага за намаляване на изпотяването поради естествената венилация от дишането на влакната. Регулируемата каишка отзад е направена от същия конопен материал и включва сребърна цветна месингова катарама за перфектното прилепване, 5 зашити капси в съвпадащ цвят. Размер 7 1/4.

Продуктите се брандират чрез ситопечат или дигитален печат в зависимост от тиража и материала, от който са направени. Цялостна поръчка можете да направите от Бай СърпрайзВижте всички еко продукти от коноп и бамбук, които се предлагат.