Споделихме ли ви какво свежо лятно парти си спретнахме във FABRICA 126, за да отпразнуваме новата колекция на партньори ни от XD Connects?

Почерпихме се в приятна компания и раз(по)казахме екологичните продукти на XD Connects, създадени от напълно рециклирани или възобновяеми материали.


Всички представени продукти са произведени по устойчив начин и от рециклирани материали. Текстилните продукти (тениски, шапки, чанти, раници, чадъри, плажни кърпи и др.), смарт джаджите (зарядни устройства, слушалки, кабели и др.), чаши, термоси, съдове – всичко в колекцията е произведено с мисъл за опазване на околната среда.


Като известен производител на корпоративни подаръци, XD Connects приема сериозно ангажимента си към околната среда. Те създават екологичните си продукти през 2021 г., за да ограничат използването на материали на базата на изкопаеми горива до минимум и вместо това използват рециклирани или възобновяеми материали, които са с отговорен произход. Използването на материали, които създават по-малко въздействие върху околната среда, означава, че рециклират отпадъците, пестят природни ресурси и намаляват вредните емисии при разработването на продукти. Тези усилия водят до стилни подаръци с по-нисък въглероден отпечатък.Уникалното за текстилните продукти на XD Connects е, че проследяват пътя на материалите и измерват въглеродния отпечатък, който е оставен при производството и транспортирането им. Потребителите могат да се информират за това, като сканират етикета на всеки продукт, който са закупили. Вижте видеото.Колекцията на XD Connects  впечатлява със собствените им разработки на раници, които се отличават с модерен дизайн и най-висок клас материали и качество. Богатата им колекция включва текстилни продукти и функционални електронни джаджи (смарт часовници, фенерчета, лазерни ролетки, зарядни устройства и др.). Ако получите за подарък такъв брандиран сувенир, ви гарантираме, че ще го използвате с удоволствие.За нас в медиите


родуктите се брандират чрез ситопечат или дигитален печат в зависимост от тиража и материала, от който са направени. Цялостна поръчка можете да направите от Бай Сърпрайз

Разгледайте разнообразните ни екологични продукти тук.